Betingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

ALMINDELIGE VILKÅR OG REGLER
PRISER
Alle varer er inklusive dansk moms ( 25% ). Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser, ligesom vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden forudgående varsel.

FORSENDELSE, LEVERING OG AFTALEINDGÅELSE
Levering sker med post Danmark. Alt glas sendes efter gældende regler. Pakken kan spores via track and trace. Du kan også vælge, at afhente din vare i forretningen i åbningstiden. I så fald vil du modtage en mail, hvori det fremgår, hvornår din vare er klar til afhentning.

LEVERINGS – OG ADMINISTRATIONSOMKOSTNINGER I DANMARK
Betales af køber og er afhængig af vægt. Varer(ne) afsendes indenfor 4 hverdage, efter at bestillingen er modtaget. Ved specielt fremstille varer, (dørskilte ) må der dog påregnes op til 10 dages ekspeditionstid. Er varen forsinket, vil du få besked via e-mail. Vi tager forbehold for udsolgte varer og trykfejl.

LEVERING fra 89,00 DKK

LEVERINGS – OG ADMINISTRATIONSOMKOSTNINGER I UDLANDET
Jeg vil gerne sende til udlandet. Forsendelsen betales af køber, og er afhængig af vægt, volume og porto til det pågældende land. ( Dette udregnes og aftales nærmere inden kontooverførsel.) Varer(ne) afsendes med post Danmark indenfor 4 hverdage, efter at bestillingen er modtaget. Ved specielt fremstillede varer ( dørskilte ) må der dog påregnes op til 10 dages ekspeditionstid. Er varen forsinket, vil du få besked via e-mail. Vi tager forbehold for udsolgte varer og trykfejl.

BETALING
Du kan betale via bankoverførsel

Udenlandske kunder kan betale via bankoverførsel.
Så snart vi har modtaget din bestilling via internettet, sender vi en e-mail med ordrebekræftelse. Denne e-mail vil indeholde den samlede betalingssum, samt et ordrenummer. Gem denne, da den fungerer som kvittering og garantibevis.

FORTRYDELSESRET
Du har 14 dages fortrydelsesret fra varen er leveret. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, eller ved at returnere varen til os.
Returnerer du varen, skal den sendes til vores adresse senest den 14.dag efter modtagelsen. Når du sender varen tilbage, skal den være i samme stand som da du modtog den. Mærkater o.l. må ikke være fjernet fra varen. Ud over selve varen, som skal være forsvarligt pakket, vil det være en fordel for ekspeditionen såfremt du vedlægger en kopi af fakturaen.
Benytter du fortrydelsesretten, vil du få et til gode bevis til hos Casa di vetro.

Specielt lavede bestillingsvarer, så som fx dørskilte, tages ikke retur.

OMKOSTNINGER I FORBINDELSE MED AT SENDE VAREN TILBAGE, PÅHVILER ALENE KUNDEN
Risikoen for varen overgår til køberen når fortrydelsesretten er udløbet.

REKLAMATIONSBEHANDLING
Har varen fejl*, kan du sende en klage til nedenstående adresse eller pr. mail. Vedsend kopi af kvitteringen, samt en beskrivelse af varens fejl. Klager over fejl ved varen skal ske i rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af varen. Fejl opstået ved fejlagtig brug eller behandling af produktet**, samt almindelig slitage er ikke dækket af reklamationsretten. To år efter modtagelsen af varen ophører retten til at klage i henhold til købelovens § 83, stk.1.

Når vi modtager en klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Vi vil tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes, eller om der skal gives et prisnedslag. Skal varen tilbage til os, sker dette uden omkostninger for kunden.

*Vær opmærksom på at:
• Alle rammer er af træ og håndlavede
• Alt glas er håndlavet af Casa di vetro.
• Variationer og små uregelmæssigheder i farver, glas og rammer kan forekomme. Dette betragtes ikke som fejl, men som en naturlig del af et stykke kunsthåndværk.

**Billeder og huse kan aftørres med tør eller meget hårdt opvredet klud. Øvrige ting; dørskilte, figurer, fade og skåle, kan vaskes af i hånden. Glasset kan ikke tåle hurtige/kraftige temperaturændringer, slag eller spændinger opstået som følge af uretmæssig ophængning.

KONTAKTOPLYSNINGER
Casa di vetro ApS
Ny Rønnebjergvej 72
9760 Vrå
e-mail: else.marie@casa-di-vetro.com
Tlf.: 2845 6698 Cvr. Nr. 6140 4511

Etableringsår: 2014

imagesCA5CL4BG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *