Casa di Vetro

Velkommen til Casa di Vetro

Du har nu mulighed for at bestille og købe varer direkte her fra Forside.

Glaskunst i Rønnebjerg

Casa di vetro

Mit navn er Else Marie Nielsen, jeg har fra den 9 november 2014 åbnet en lille gårdbutik Casa di vetro med egen produktion af glaskunst og atelier på Ny Rønnebjergvej i Rønnebjerg.
I flere år har jeg i min fritid arbejdet med glaskunst, malerier og blomster. Jeg har realiseret min drøm om et værksted med egen ovn, hvor jeg kan forme mit glaskunst samtidig har jeg plads til galleri, hvor jeg udstiller egne værker. Værksted og Atelier som er smukt beliggende i den nordjyske natur.

Jeg forhandler et udvalg af diverse brugskunst der matcher den nordiske designstil, som jeg kombinerer med kunsthåndværk. Dette giver et utal af muligheder for at skabe en unik og hyggelig stemning både ude og inde.
Ud over egne kreationer forhandler jeg sæbe fra Bade Anstalten, interiør fra Ib Laursen og NORDIQ, hånd dyppede lys fra Lisette lys, spisestel samt franske krydderier fra KASA-DK.dk

Jeg tager imod bestillinger på specielle opgaver i form af huse, fade og relieffer mm. til firmagave værtsgave eller bare en gave til en du holder af.
Samt bestilling på juledekorationer, dørkranse og krans til kirkegård.

Mine åbningstider er begrænset af at jeg til daglig har anden beskæftigelse, derfor holder jeg åben mandage og torsdage aftener samt søndage og på helligdage, måske er du heldig at finde lige det du står og mangler.

Det vil glæde mig at du/I lægger vejen forbi og håber til gængæld at kunne byde på et spændende og inspirerende besøg.

Casa di vetro
Ny Rønnebjergvej 72
9760 Vrå
e-mail: else.marie@casa-di-vetro.com
Tlf: 2845 6698 cvr. 6140 4511

Find vej klik på kort:
kort

Hele december 2021:
Jeg er på værkstedet
Søndag 12:00-18:00
Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag åben efter aftale ring på 28456698

imagesCA5CL4BG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *